Budajovo Ontario už v play-off AHL

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 12:20 • 2 min
Budajovo Ontario už v play-off AHL

NEW YORK - V zámorskej farmárskej hokejovej súťaži AHL majú istotu postupu do play-off zatiaľ dva kluby a je medzi nimi aj tím Ontario Reign slovenského brankár Petra Budaja. Skúsený gólman patrí medzi najlepších brankárov ligy vo viacerých ukazovateľoch.

slovakia

left justify in out

Zo Západnej konferencie je Ontario zatiaľ jediné mužstvo s definitívou, vo Východnej konferencii je to tím Toronto Marlies. Na dobrej ceste k vyraďovacej časti je v západnej časti súťaže aj klub San Diego Gulls so slovenský obrancom Martinom Gernátom. Vo Východnej konferencii sú na hrane postupu bok po boku ôsma Utica Comets s krídelníkom Milošom Bubelom a deviaty Hartford Wolf Pack iného útočníka Mareka Hrivíka.

 

V základnej časti AHL absolvuje päť klubov z Kalifornie po 68 duelov, ďalších 25 účastníkov bude mať na svojom konte po 76 stretnutí. Hlavným kritériom pre určenie poradia v tabuľke nie je počet získaných bodov, ale percentuálna úspešnosť jednotlivých mužstiev. Dlhodobá časť AHL sa skončí 17. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona