Budaj zastavil 27 striel, ale prehral, Višňovský 1+2 a 3. hviezdou zápasu

NETKY.SK • 13 Január 2011, 09:55 • 2 min
Budaj zastavil 27 striel, ale prehral, Višňovský 1+2 a 3. hviezdou zápasu

Budaj zastavil 27 striel, ale prehral, Višňovský 1+2 a 3. hviezdou zápasu

slovakia

left justify in out

V noci na štvrtok sa v zámorskej NHL presadil aj slovenský hokejista Ľubomír Višňovský. Ofenzívny obranca prispel jedným gólom a dvoma asistenciami k výhre Anaheimu nad St. Louis 7:4. Višňovský, ktorý strávil na ľade 22 minút, sa gólovo presadil počas presilovej hry káčerov a vyhlásili ho za tretiu hviezdu zápasu. Slovenský bek má na konte osem gólov a 28 asistencií, pričom do tabuľky pravdy si pripísal dva plusové body. Menej dôvodov na radosť mal slovenský gólman Peter Budaj. Brankár Colorada síce zneškodnil 27 streleckých pokusov domácich hokejistov Chicaga, ale jeho tím prehral 0:4. V tíme jastrabov nastúpila aj dvojica slovenských útočníkov, ale Marián Hossa si pripísal len tri strely na bránu a Tomáš Kopecký dve miúnty za hákovanie.

výsledky:

Montreal - Pittsburgh 2:5, Anaheim - St. Louis 7:4 /za domácich Ľ. Višňovský 1+2/, Tampa Bay - Washington 3:0, Chicago - Colorado 4:0 /za hostí chytal P. Budaj/.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies