Budaj pri zranení Andersona brankárskou jednotkou Colorada

NETKY.SK • 28 Október 2010, 11:58 • 2 min
Budaj pri zranení Andersona brankárskou jednotkou Colorada

Budaj pri zranení Andersona brankárskou jednotkou Colorada - Hokej Slovenský hokejový reprezentant Peter Budaj si v tíme Colorado Avalanche bude dočasne plniť úlohy brankárskej jednotky. Jeho kolegu Craiga Andersona totiž vyradilo z hry zranenie kolena, k

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejový reprezentant Peter Budaj si v tíme Colorado Avalanche bude dočasne plniť úlohy brankárskej jednotky. Jeho kolegu Craiga Andersona totiž vyradilo z hry zranenie kolena, ktoré utrpel počas rozkorčuľovania pred utorkovým zápasom NHL na ľade Vancouveru.
      Dobrou správou pre klub z Denveru je, že Anderson nebude musieť absolvovať operáciu. "Koleno si vyžiada nejakú liečbu a rehabilitáciu, ale operačný zákrok nebude nutný. Dúfame, že sa skoro vráti," informoval zámorské médiá tréner Avalanche Joe Sacco. Budaj, ktorý chytal aj v noci na stredu (Colorado prehralo s Canucks 3:4 pp), by mal v drvivej väčšine nasledujúcich stretnutí nastúpiť od samého začiatku. Na striedačke bude pripravený zasiahnuť do hry veterán John Grahame, ktorého vedenie klubu povolalo zo záložného mužstva Lake Erie Monsters (AHL).
      "Vyzerá to tak, že budem chytať častejšie, ako tomu bolo doteraz, čo ma samozrejme teší," reagoval pre Denver Post slovenský brankár. "Bude to pre mňa veľká skúška. Viem však presne, čo mám robiť, pretože v tejto súťaži už mám čo-to odchytané," podotkol Budaj, ktorý má v tomto ročníku na konte zatiaľ dva štarty. Post gólmana číslo jeden v Colorade si už v minulosti banskobystrický rodák vyskúšal, teraz sa mu naskytá ďalšia príležitosť. Spoluhráči svojej (staro)novej brankárskej jednotke dôverujú. "’Boods’ chytá dobre. Dúfame, že si udrží formu. Johnny Grahame je takisto dobrým gólmanom, ktorý zaslúžene dostáva druhú šancu v NHL, no my všetci bezhranične veríme ‘Boodsovi’," zakončil obranca Kyle Quincey.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies