Budaj nepostúpil s Ontariom do finále Calderovho pohára

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 08:13 • 2 min
Budaj nepostúpil s Ontariom do finále Calderovho pohára

CLEVELAND - Pre slovenského brankára Petra Budaja sa skončila hokejová sezóna 2016/2017, so svojím mužstvom Ontario Reign si nezahrá vo finále Calderovho pohára.

slovakia

left justify in out

Kalifornský tím, ktorý je farmou klubu NHL Los Angeles Kings, podľahol Lake Erie Monsters vo vyvrcholení Západnej konferencie AHL 0:4 na zápasy. Vo štvrtkovom štvrtom dueli v Clevelande to bola poriadna dráma, ktorú až v druhom predĺžení svojím druhým gólom v stretnutí rozlúskol český útočník Tomáš Sedlák - jeho tím triumfoval 2:1.

 

Tridsaťtriročný banskobystrický rodák Budaj odchytal vo svojom napokon záverečnom vystúpení ročníka 86:25 min, kryl 29 striel. V play-off celkovo zasiahol do 13 zápasov, z ktorých bolo sedem víťazných. Dosiahol v nich priemer 2,18 inkasovaného gólu a úspešnosť zásahov ľahko nad 90 percent.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies