Buď frajer na ľade - buď frajer v ringu!

NETKY.SK • 25 Január 2017, 07:53 • 2 min
Buď frajer na ľade - buď frajer v ringu!

BRATISLAVA - V stredu 25.1. 2017 sa na zimnom štadióne v bratislavskom Ružinove postarajú o netradičnú konfrontáciu boxu a hokeja Tomi KID Kovács a Zdeno Cíger. Mladíci z akadémie Zdena Cígera a osobnosti hokeja si zmerajú sily s mládežníckymi reprezentantmi SR v boxe, trénermi a funkcionármi Slovenskej boxerskej federácie. Po hokejovom zápase Tomi KID Team vyzve svojich súperov na pästné súboje priamo do ringu. Exhibičné podujatie s názvom "Buď frajer na ľade – buď frajer v ringu!" zosnoval Tomi KID Kovács, ktorý sa predstaví v úlohe hokejového brankára.

slovakia

left justify in out

"Po ukončení profesionálnej kariéry sa vôbec nenudím,  doslova vyhľadávam výzvy a prekážky, ktoré musím prekonať. Jednou veľkou  výzvou je pre mňa aj hokej a stáť v bráne na hokejovom zápase. Hokej a Tomi KID? Keď som bol malý, tak som hrával na jazere hokej, ale tento zimný šport mojej osobe už teraz moc nechutí. Ľad sa šmýka, je zima a ak si dám korčule, tak sa mi nohy zázračným spôsobom roztrasú," uviedol pre netky.sk úspešný boxer, ktorý iba nedávno ukončil svoju bohatú športovú kariéru.

 

"Obdivujem hokejistov, to ako lietajú na ľade a hrajú vo vysokom tempe. Pri stretnutí s mojim priateľom Zdenkom Cígerom mi napadla bláznivá vec. Povedal som mu  ´Vyzývam ťa na súboj!´ Takto sa v mojej hlave zrodila myšlienka k projektu ´BUĎ FRAJER NA ĽADE  - BUĎ FRAJER V RINGU !´. V stredu  niekto dostane na ľade  poriadne na ´bendžo´. Na ľade sa stretnú box a hokej v hokejovom dueli. Po krátkej prestávke  na ľad umiestnime boxerský ring a vymeníme hokejky za boxerské rukavice!", navodil bojovnú atmosféru Tomi KID.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona