Bubeník Radiohead má klip k piesni It Will End in Tears

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:52 • 2 min
Bubeník Radiohead má klip k piesni It Will End in Tears

LONDÝN - Anglický hudobník Philip Selway, známy najmä ako bubeník kapely Radiohead, zverejnil videoklip k piesni It Will End in Tears.

slovakia

left justify in out

Dej klipu sa sústreďuje na dve ženy v čiernych šatách predvádzajúce choreografiu v prírode. O réžiu sa postaralo filmárske duo Rammatik.

 

Skladba It Will End in Tears sa bude nachádzať na očakávanom albume Weatherhouse, ktorý by mal vyjsť 6. októbra. Na novinke, ktorá ponúkne dovedna desať piesní, sa podieľali aj Adem Ilhan a Quinta. Štyridsaťsedemročný Selway už z nahrávky zverejnil aj prvý singel Coming Up For Air, ku ktorému tiež ponúkol videoklip. 

 

 

Muzikant prostredníctvom sociálnej siete Facebook potvrdil, že album podporí na budúci rok vo februári počas turné, v rámci ktorého sa predstaví v Amsterdame, Berlíne, Hamburgu, Paríži, Bruseli, Londýne, Manchestri, Glasgowe a Leeds. Na pódiách s ním budú Adem Ilhan, Quinta a Chris Vatalaro. 

 

Philip James Selway sa preslávil v spomínanej kapele Radiohead, ktorú v roku 1985 pomáhal zakladať. Na konte majú radové štúdiovky ako OK Computer (1997), Kid A (2000), Amnesiac (2001), Hail to the Thief (2003) či In Rainbows (2007), s ktorými dobyli britský albumový rebríček. Zatiaľ posledný počin The King of Limbs ponúkli v roku 2011. Selway vydal prvú sólovku Familial v auguste 2010. Na nahrávke spolupracovali aj Lisa Germano, Sebastian Steinberg, Glenn Kotche či Pat Sansone. Okrem toho má na konte aj EP Running Blind (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona