Bubeník Linkin Parku sa zranil pri nahrávaní albumu

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 19:06 • 2 min
Bubeník Linkin Parku sa zranil pri nahrávaní albumu

LONDÝN - Bubeník americkej skupiny Linkin Park Rob Bourdon si počas nahrávania nového albumu s názvom The Hunting Party zranil chrbticu.

slovakia

left justify in out

"Rob sa ničil, 10 hodín denne počas siedmich dní v rade bubnoval a poranil si chrbticu. Musel zájsť za chiropraktikom," prezradil ďalší člen kapely Mike Shinoda v rozhovore pre britský magazín Q. Nová štúdiovka Linkin Parku by sa mala dostať do predaja 17. júna.

 

Linkin Park vznikli v roku 1996 v Kalifornii. Na konte majú albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010) a zatiaľ posledný Living Things (2012). Skupina vydala aj množstvo EP nahrávok, kompilácií, živých vystúpení či dva albumy remixov. Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch prestížnych cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies