Bubeník kapely The Black Keys si vykĺbil rameno

NETKY.SK • 5 Január 2015, 16:39 • 2 min
Bubeník kapely The Black Keys si vykĺbil rameno

USA - Bubeník americkej rockovej kapely The Black Keys Patrick Carney si počas dovolenky na karibskom ostrove Svätý Bartolomej vykĺbil rameno.

slovakia

left justify in out

K úrazu došlo 3. januára, keď muzikanta zrazila na dno oceánu veľká vlna. Rodáka z Akronu v Ohiu následne odviezli na pohotovosť, kde ho ošetrili.

Tridsaťštyriročný hudobník, ktorého z nemocnice už prepustili, potvrdil správy prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil aj svoju fotografiu. "Nalaďte si nový film o mojom živote. Práve vysielajú 'Vykĺbené rameno'," pripísal k fotke. 

 

The Black Keys pôsobia na hudobnej scéne od roku 2001 a doteraz vydali osem radových štúdiových albumov. Debut s názvom The Big Come Up uviedli na trh v máji 2002. S ostatným albumom Turn Blue (2014) sa dostali na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200. Za predchádzajúci počin El Camino (2011) si odniesli dve ceny Grammy, pričom jedna patrí spevákovi a gitaristovi Danovi Auerbachovi za produkciu. Rovnaký počet týchto prestížnych cien získala aj pieseň Lonely Boy a tiež album Brothers (2010). Ďalší zlatý gramofónik si pridali na konto za skladbu Tighten Up, ktorá je jedným z ich najväčších hitov. Duo na koncertoch dopĺňajú aj Richard Swift (basgitara, vokály) a John Wood (klávesy, gitara, vokály).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies