Bubeník kapely Poison porazil rakovinu jazyka

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 11:46 • 2 min
Bubeník kapely Poison porazil rakovinu jazyka

LOS ANGELES - Bubeník americkej kapely Poison Rikki Rockett porazil rakovinu jazyka. Muzikant podstúpil experimentálnu liečbu imunoterapiou v UC San Diego Moores Cancer Center.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný rodák z Mechanicsburgu v štáte Pennsylvania potvrdil radostnú správu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil spoločnú fotografiu s lekárom Ezrom Cohenom. "Vďaka tomuto mužovi som zvíťazil nad rakovinou," napísal k záberu Rockett, ktorý sa podľa vlastných slov rozhodol podstúpiť alternatívnu liečbu kvôli sedemročnému synovi Judeovi a trojročnej dcére Lucy.

 

Hudobník vlani v decembri prezradil, že trpí rakovinou. "Veľmi nás teší, že Rikki úspešne reagoval na imunoterapiu. Keď k nám prišiel, mal za sebou niekoľko chemoterapií a rádioterapií, no rakovina sa vždy vrátila. Výhodou imunoterapie oproti tradičnej liečbe je, že má menej vedľajších účinkov. Môžeme tiež priamo zničiť rakovinové bunky takmer hocikde v tele a je tiež účinná proti tumorom, ktoré sú odolné voči chemoterapii a rádioterapii," povedal na margo liečby Cohen pre americký týždenník People.

 

Richard Allan Ream, známy ako Rikki Rockett, je spoluzakladateľom kapely Poison, ktorá vznikla v roku 1983. Najväčšie úspechy slávila od polovice 80. rokov do polovice 90. rokov. Prvý album Look What the Cat Dragged In vyšiel v roku 1986, po ňom nasledovali Open Up and Say... Ahh! (1988), Flesh & Blood (1990), Native Tongue (1993), Crack a Smile... and More! (2000), Hollyweird (2002) a zatiaľ posledný Poison'd! (2007). Medzi známe skladby skupiny patria napríklad Talk Dirty to Me, Nothin' but a Good Time, Fallen Angel, Every Rose Has Its Thorn, Your Mama Don't Dance, Unskinny Bop či Something to Believe In. Na celom svete predali približne 45 miliónov kópií nahrávok. V kapele v súčasnosti pôsobia okrem Rocketta, ktorý v roku 2003 vydal svoj jediný sólový album Glitter 4 Your Soul, aj Bret Michaels, Bobby Dall a C.C. DeVille.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies