Bubeník kapely Desmod sa zasnúbil s priateľkou Katkou

NETKY.SK • 30 August 2014, 17:19 • 2 min
Bubeník kapely Desmod sa zasnúbil s priateľkou Katkou

BRATISLAVA - Bubeník kapely Desmod Ján Škorec sa zasnúbil s dlhoročnou priateľkou, traumatologičkou Katkou. Informoval o tom denník Nový Čas, podľa ktorého chcú svadbu usporiadať na budúci rok.

slovakia

left justify in out

„Zasnúbili sme sa. Katku som plánoval požiadať o ruku až tento víkend v Tatrách, ale boli sme na výlete v Taliansku a ja som v kufri zabudol zásnubný prsteň. Bál som sa, že ho nájde,“ povedal pre Nový Čas 41-ročný muzikant, ktorý má z prvého manželstva syna Jána a s bývalou priateľkou Tinou dcéru Laru. „Bolo to spontánne. Keď sme sa po príjemnej večeri vrátili na izbu, tak som ju prekvapil. Katka vyskočila na posteľ, kričala a tešila sa,“ dodal Škorec.

 

Kapela Desmod vznikla v roku 1996 v Nitre ako metalová formácia. Debutový album 001 sa na pulty predajní dostal v roku 2000, kedy nakrútili aj prvý videoklip Je mi fajn. Už o rok neskôr vydali ďalšiu štúdiovku Mám chuť, no veľké hity To nie je možné, Hemeroidy a Posledná pochádzajú až z úspešnej tretej nahrávky Derylov svet (2003). Niekoľkonásobní držitelia Zlatého slávika doteraz vydali aj ďalších päť albumov - Skupinová terapia (2004), Uhol pohľadu (2006), Kyvadlo (2007), Vitajte na konci sveta (2010), Iný Rozmer (2011) a Javorový album (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies