Bubeník americkej kapely Vampire Weekend vydá sólový album

NETKY.SK • 9 September 2016, 15:25 • 2 min
Bubeník americkej kapely Vampire Weekend vydá sólový album

BRATISLAVA - Chris Tomson, bubeník americkej kapely Vampire Weekend, vydá sólový album Youngish American. Nahrávku ponúkne v rámci projektu Dams of the West. Muzikant spolupracoval na produkcii albumu s Rogerom Moutenotom a bubeníkom dua The Black Keys Patrickom Carneym. Dátum vydania nahrávky zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať celkovo desať skladieb, z ktorých už hudobník predstavil pieseň Death Wish aj s lyric videom. Tridsaťdvaročný Tomson v klipe umýva podlahu, pripravuje jedlo či ukladá oblečenie. O réžiu sa postarala jeho manželka Emily Tomson.


Christopher William "Chris" Tomson je spoluzakladateľom kapely Vampire Weekend, ktorá vznikla v roku 2006 v New Yorku. Pôsobia v nej Chris Baio (basgitara) a Ezra Koenig (spev, gitara). Debutovali v roku 2008 eponymným albumom, po ktorom nasledovali štúdiovky Contra (2010) a Modern Vampires Of The City (2013).

 

S dvoma poslednými menovanými sa im podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200, pričom za Modern Vampires Of The City získali aj cenu Grammy. Skupinu tento rok opustil Rostam Batmanglij, ktorý sa venuje sólovej kariére.

Tracklist albumu Dams of the West - Youngish American:


01 Bridges and Tunnels
02 Tell the Truth
03 Death Wish
04 The Inerrancy of You and Me
05 Polo Grounds
06 Will I Be Known to Her
07 Flag on the Can
08 Perfect Wave
09 Pretty Good WiFi
10 Youngish Americans


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies