Bubeník AC/DC Phil Rudd porušil podmienky trestu, sudca ho varoval

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 07:20 • 2 min
Bubeník AC/DC Phil Rudd porušil podmienky trestu, sudca ho varoval

WELLINGTON - Iba jeden a pol týždňa po svojom odsúdení na osem mesiacov domáceho väzenia sa dnes bubeník austrálskej skupiny AC/DC Phil Rudd opäť ocitol pred súdom za porušenie podmienok výkonu trestu.

slovakia

left justify in out

 Sudca v novozélandskom meste Tauranga 61-ročného hudobníka napomenul, že porušil zákaz konzumácie alkoholu počas trvania svojho domáceho väzenia, informoval denník New Zealand Herald. Rudd proti tomuto obvineniu nevzniesol žiadne námietky a keď v koženej bunde s nápisom AC/DC opúšťal súdnu budovu, odmietol sa vyjadriť.


Po zaplatený kaucie sa mohol Rudd, známy svojím búrlivým životom, vrátiť do domáceho väzenia. Na súd musí prísť opäť 3. augusta, dovtedy ho čakajú neohlásené testy na drogy a alkohol.


Rudda súdili za pokus o objednanie si vraždy dvoch ľudí a prechovávanie drog. Keďže v apríli sa k týmto obvineniam prekvapujúco priznal, nemusel ísť do väzenia. Súd v Taurange ho 9. júla odsúdil na osem mesiacov domáceho väzenia. V sobotu večer ho však opäť zatkli a nedeľu strávil vo väzbe. V čase Ruddovho zatknutia mali byť v jeho dome
Sudca Thomas Ingram pri vynesení rozsudku hudobníka varoval, že ak bude pokračovať so svojím "životným štýlom rockovej hviezdy", skončí vo väzení. Upozornil ho, že v domácom väzení bude pod drobnohľadom a okamžite ho zatknú, ak začne brať drogy.


Rudd je považovaný problematického člena AC/DC. Kvôli svojim drogovým eskapádam sa začiatkom 80. rokov pohádal so zakladateľom kapely Malcolmom Youngom. V roku 1983 z nej odišiel, no o jedenásť rokov ho vzali späť. Vzhľadom na súdny proces ho na aktuálnom turné kapely nahradil Chris Slade, ktorý v AC/DC pôsobil v 90. rokoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies