Bubela bude pokračovať v ECHL, upísal sa Wheeling Nailers

NETKY.SK • 23 November 2016, 11:39 • 2 min
Bubela bude pokračovať v ECHL, upísal sa Wheeling Nailers

WHEELING - Kariéra slovenského hokejistu Miloša Bubelu bude pokračovať v nižšej zámorskej súťaži East Coast Hockey League (ECHL). Dvadsaťštyriročný útočník, ktorý má na konte už aj jeden štart v reprezentačnom A-tíme, podpísal kontrakt s klubom Wheeling Nailers.

slovakia

left justify in out

Wheeling je farmou tímu NHL Pittsburgh Penguins. U "tučniakov" absolvoval Bubela pred sezónou prípravný kemp, v minulom ročníku si vyskúšal aj AHL v drese Uticy Comets. "Veríme, že Bubela nám pomôže v ofenzíve. Je to pravdepodobne najšikovnejší útočník v našom kádri, uvidíme, ako bude vyzerať v zápasoch. Na tréningoch sa javil ako miliónová výhra.  Samozrejme, cítiť rozdiel vo fyzickej hre, ale čo sa týka hokejových zručností, tie má prvotriedne," vyslovil sa na adresu rodáka z Banskej bystrice pre klubový web Jeff Christian, tréner Nailers.

 

Bubela gólovo ozdobil premiérový štart v národnom drese, keď sa v auguste jedným presným zásahom podieľal na výhre SR v prípravnom zápase vo Viedni nad domácim Rakúskom (2:0).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies