Bryzgalovovi chýba motivácia, rozhodnutie padne na jeseň

NETKY.SK • 31 August 2015, 15:37 • 2 min
Bryzgalovovi chýba motivácia, rozhodnutie padne na jeseň

MOSKVA - Ruský hokejový brankár Iľja Bryzgalov sa stále nerozhodol o svojej kariérnej budúcnosti a pripustil aj možnosť, že zavesí lapačku s vyrážačkou na klinec.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný rodák z Togliatti, ktorý v zámorskej NHL chytal od leta 2001, v súčasnosti nemá zamestnávateľa a aktuálne si nie je istý, či ešte chce chytať na profesionálnej úrovni. "V najbližších mesiacoch sa rozhodnem, kam nasmerujem svoju loď. Zatiaľ definitíva nepadla. Musím pouvažovať, či ešte vôbec mám motiváciu vystupovať v profesionálnom hokeji. Motivácia je hlavný problém. Možno sa niečo zmení, ale zatiaľ je to tak," povedal v rozhovore pre Championat.com.


Bryzgalov je v súčasnosti spokojný so svojím životom. "Momentálne najdôležitejšie pre mňa je, že mám deti a manželku, ktorých milujem. Všetko ostatné je nepodstatné. Život nie je len hokej. Teraz mi nikto nehovorí, že musím robiť to alebo hento. Nemusím myslieť na to, že v nasledujúci deň sa poriadne nevyspím, lebo ma čaká zápas. Patrím iba sebe a svojej rodine," dodal ruský brankár.


Iľja Bryzgalov odchytal v NHL za Anaheim, Phoenix, Philadelphiu, Edmonton a Minnesotu dovedna 465 duelov základnej časti, v play-off pridal 47 štartov. Na reprezentačnej úrovni získal bronz na ZOH 2002 v Salt Lake City a v zbierke má aj titul majstra sveta zo Švajčiarska 2009.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies