Bryantova vendeta Jordanovi: Ukradnuté pohyby? Domino efekt

NETKY.SK • 2 Október 2013, 15:28 • 2 min
Bryantova vendeta Jordanovi: Ukradnuté pohyby? Domino efekt

LOS ANGELES - Kobeho Bryanta nenechalo chladným obvinenie najlepšieho basketbalistu všetkých čias Michaela Jordana, ktorý si netrúfal veštiť výsledok ich vzájomného súboja jedného proti jednému, keďže jeho mladší nástupca mu vraj "ukradol všetky pohyby".

slovakia

left justify in out

"Domino efekt. Ukradol som zopár jeho, nastupujúca generácia odkukala pár mojich," napísal na Twitteri 35-ročný líder Los Angeles Lakers Bryant. Nesúlad vyvolal reklamný spot na konzolovú videohru NBA 2K14, v ktorej Jordan tvrdí, že by si rád zmeral sily s legendami počnúc Jerrym Westom, pokračujúc Elginom Baylorom, Juliusom Ervingom a končiac súčasnými hviezdami Carmelom Anthonym, Dwyanom Wadom, Bryantom a LeBronom Jamesom. Jordan vôbec nepochybuje o tom, že by v čase svojej najväčšej slávy dokázal v nadčasovom basketbalovom súboji jedného proti jednému zdolať LeBrona Jamesa. V prípade Bryanta si nie je istý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies