Bryant verí, že Lakers zostali peniaze na posily

NETKY.SK • 27 November 2013, 10:36 • 2 min
Bryant verí, že Lakers zostali peniaze na posily

WASHINGTON - Najlepšie zarábajúci basketbalista sveta Kobe Bryant išiel s platom dole aj preto, aby svojmu klubu Los Angeles Lakers doprial možnosť získať talentovaných hráčov a vrátiť sa medzi favoritov NBA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný rozohrávač doliečujúci si vážne zranenie ľavej achilovky verí, že jeho kalifornský tím, jediný, za ktorý kedy v NBA hral, má stále veľký potenciál. Názor kritikov, že pre Lakers je jeho nová zmluva na dva roky za 48,5 milióna dolárov zbytočnou príťažou, vníma motivujúco.

"Som odhodlaný bežať za klub proti múru. Treba trochu priložiť pod kotol. Túžim dokázať, že spravili dobre, keď so mnou predĺžili kontrakt, a že všetci ostatní sa mýlili. V našich silách je dokázať niečo veľké. Uvidíme, čo z toho bude," povedal Bryant a k svojmu očakávanému návratu na palubovky krátko poznamenal: "Som stále bližšie. Cítim sa silnejší, pripravený naskočiť." 

V minulej sezóne nevyšiel Lakers ťah s angažovaním Dwighta Howarda a Steva Nasha, teraz údajne majú v hľadáčiku hviezdu formátu Carmela Anthonyho, ktorý sa stane v roku 2014 voľným hráčom. Bryant nesúhlasí s názorom, že jeho zmluva klubu zviaže ruky pri rokovaniach. "Myslím si, že títo ľudia nerozumejú princípu platového stropu. Lakers najlepšie vedia, čo robia. Myslím si, že to dopadne dobre," uzavrel. 

Bryant je farbám Lakers verný od svojho vstupu na scénu NBA v roku 1996, v "žlto-purpurovom" drese odohral 1239 zápasov v základnej časti s priemerom 25,5 bodu na jeden duel. V play-off pridal ďalších 220 stretnutí. Tím priviedol k titulu v rokoch 2000, 2001, 2002, 2009 a 2010. V tomto ročníku ešte nehral. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies