Bryant pracuje na návrate, Howardom sa nerozptyľuje

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 13:22 • 2 min
Bryant pracuje na návrate, Howardom sa nerozptyľuje

SANTA BARBARA - Kobe Bryant pracuje na svojom návrate na basketbalové palubovky, úvahami o jeho už iba bývalom spoluhráčovi z Los Angeles Lakers Dwightovi Howardovi sa nezaťažuje.

slovakia

left justify in out

Liečba chirurgicky zreparovanej achilovky vraj pokračuje rýchlejšie, ako lekári očakávali. V auguste by rozohrávač mal začať so streleckým tréningom. "Strieľať by som mohol už teraz, ale ešte sa nemôžem na achilovku celkom spoľahnúť. Bežne to trvá štyri mesiace, kým väz vydrží námahu. Nebudem ho preťažovať," povedal Bryant pred začiatkom každoročného kempu basketbalovej omladiny, ktorý organizuje v Santa Barbare. "Tento rok to nebudem preháňať, Lakers by mohli zinfarktovať," poznamenal k svojmu súčasnému stavu.

Iba jednu sezónu vydržala spolupráca Bryanta s Howardom, Lakers v nej ledva postúpili do play-off a tam neuspeli už v prvom kole. Fyzicky disponovaný pivot po skončení ročníka využil práva voľného hráča a dohodol sa na novej zmluve s Houstonom. "Keď sa raz niekto rozhodne odísť, nebudem predsa plytvať časom zisťovaním, čo sa stalo," komentoval 34-ročný Bryant a pridal aj svoj názor na bývalého kolegu: "Každý sme iný. On má svoj spôsob, ako viesť tím, ako majú pre neho ostatní pracovať. Lakers mali svojich veľkých lídrov - mňa, Magica, Kareema - a všetci sme k tomu pristupovali inak."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies