Bryant nechce ani počuť o konci sezóny

NETKY.SK • 11 Február 2014, 13:11 • 2 min
Bryant nechce ani počuť o konci sezóny

LOS ANGELES - Kobe Bryant odohral v basketbalovej NBA od 12. apríla 2013 iba šesť zápasov, ale o predčasnom konci tejto sezóny nechce ani počuť. A to aj v situácii, keď sú jeho Los Angeles Lakers bez reálnej šance na prienik do play-off a ich líder je stále zranený.

slovakia

left justify in out

"Môj plán sa nezmenil. Každý deň na sebe pracujem a snažím sa zlepšovať. To je moja práca, pohnúť zadkom a objaviť sa na palubovke," povedal podľa Long Beach Press Telegram 35-ročný ostrostrelec, ktorý po osemmesačnej pauze zavinenej operáciou achilovky nastúpil po prvý raz až vlani v decembri a po šiestich dueloch si zranil ľavé koleno. Pauzovať by mal do konca februára. V tomto ročníku má priemer 13,8 bodu na zápas. 

 

Lakers sú v tabuľke Západnej konferencie na 13. priečke s 18 víťazstvami a 33 prehrami, za ôsmym Dallasom (31-21) na poslednej postupovej priečke do play-off poriadne zaostávajú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies