Bryant napriek oslabeniu Lakers: Cieľom je ďalší titul

NETKY.SK • 30 September 2013, 15:08 • 2 min
Bryant napriek oslabeniu Lakers: Cieľom je ďalší titul

LOS ANGELES - Kobe Bryant si nerobí ťažkú hlavu z letného exodu z tímu basketbalovej NBA Los Angeles Lakers, aj bez Dwighta Howarda, Metta World Peace a Antawna Jamisona v kádri hravo sformuloval cieľ na novú sezónu:

slovakia

left justify in out

"Ďalší titul. To je jednoduché. Nezáleží na tom, kto čo hovorí, toto je náš cieľ," citovali 35-ročného veterána Los Angeles Times, keď hovoril v rámci tradičného mediálneho dňa pred štartom prípravy na novú sezónu. Bryant si stále doliečuje operovanú achilovku, zranil sa ešte 12. apríla v závere základnej časti proti Golden State Warriors. "Nemalo by to už trvať dlho. Keď sa vrátim na palubovku, bude to fajn. Nemyslím si, že som niekedy odohral sezónu v stopercentnom stave. Čiže ak to teraz bude na takých 78 percent, potom fajn," poznamenal Bryant, ktorý je súčasťou slávneho kalifornského tímu od roku 1996.

Lakers posilnení o spomenutého Howarda a rozohrávača Steva Nasha v uplynulom ročníku aj vinou zranení ledva postúpili do play-off, kde hneď v prvom kole Západnej konferencie stroskotali na San Antoniu 0:4 na zápasy. Do kádra "žlto-purpurových" teraz pribudli zo známejších mien iba 31-ročný nemecký pivot Chris Kaman (Dallas) a o tri roky mladší krídelník Nick Young (Philadelphia). Do tímu sa z Európy vrátil rozohrávač-náhradník Jordan Farmar, ktorý získal s Lakers dva tituly v rokoch 2009 a 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies