Bryanovci: Tri-štyri dni úsmevov, potom zase nervozita

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:01 • 2 min
Bryanovci: Tri-štyri dni úsmevov, potom zase nervozita

NEW YORK - Za americkými deblovými špecialistami Bobom a Mikom Bryanovcami bude v sobotu 13. septembra v Chicagu počas štvorhry v rámci stretnutia proti Slovákom o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 tenisových reprezentačných družstiev mužov stáť domáce publikum o to prajnejšie, že v nedeľu na newyorských US Open dobyli svoj jubilejný 100. spoločný titul.

slovakia

left justify in out

"Tri či štyri dni teraz budeme mať úsmevy na tvárach, potom príde Davis Cup..." podotkol Bob na tlačovej besede podľa webu šampionátu. "A budeme znova nervózni," dodal Mike a pokračoval: "Nehodláme zaspať na vavrínoch. Budeme v sobotu rovnako rozpumpovaní ako pred finále US Open. Výhodou je, že dokážeme jeden druhého burcovať. Viem si predstaviť situáciu, keď sa na Boba obrátim s upozornením, že čo to robí a nech sa preberie a ide so mnou do posilňovne a trénovať." 

 

Zlou správou pre súperov z deblovej sekcie je, že 36-ročné dvojičky z kalifornského Camarilla sa nechystajú končiť. "Predbežne vnímame olympijské hry 2016 v Riu de Janeiro ako podujatie, na ktorom by sme sa prípadne mohli rozlúčiť, ale ktovie? Možno zájdeme ešte ďalej," skonštatoval Mike. 

 

Čerstvo už držitelia 16 trofejí vo štvorhre mužov na veľkej štvorke Bryanovci, víťazi debla na OH 2012 v Londýne, majú v Davis Cupe spoločnú bilanciu 21:4 (z ostatných troch zápasov však neuspeli vo dvoch). Pikantériou je, že premiérový triumf si pripísali v sezóne 2003 práve proti Slovákom - Karolovi Beckovi a Dominikovi Hrbatému - v NTC v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies