Bryan Singer skončil ako režisér snímky Bohemian Rhapsody, údajne je nespoľahlivý

NETKY.SK • 5 December 2017, 13:12 • 2 min
Bryan Singer skončil ako režisér snímky Bohemian Rhapsody, údajne je nespoľahlivý

LOS ANGELES - Americký režisér Bryan Singer už nebude ďalej pracovať na životopisnej snímke Bohemian Rhapsody o anglickej kapele Queen.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom stanoviska to oznámilo filmové štúdio Twentieth Century Fox. Podľa nemenovaného zdroja spravodajského portálu BBC filmára z projektu prepustili pre "nespoľahlivé správanie sa".

Singer tvrdí, že ho prepustili počas choroby, pričom štúdio podľa jeho slov v tomto období nebolo "ochotné prispôsobiť sa", a tak ukončilo ich pracovný vzťah. Filmár sa musel z nakrúcania uvoľniť pre chorobu jedného zo svojich rodičov, pričom sám ochorel. Magazín The Hollywood Reporter v pondelok informoval, že sa režisér údajne dostal do stretu s hlavnou hviezdou filmu Ramim Malekom, Singer to však neskôr poprel.

Minulý týždeň Twentieth Century Fox informovalo, že pre Singerovu "neočakávanú nedosiahnuteľnosť" pozastavili nakrúcanie filmu. Predpokladá sa, že by sa film aj napriek pozastaveniu nakrúcania a Singerovmu prepusteniu mal dostať do kín v plánovanom termíne - 25. decembra 2018. Spomínaný Rami Malek stvárni zosnulého lídra Queen Freddieho Mercuryho. V rolách ďalších členov kapely sa predstavia Ben Hardy, Joe Mazzello a Gwilym Lee. Autorom aktuálnej verzie scenára je Anthony McCarten, pričom dvaja členovia Queen Brian May a Roger Taylor sa budú na snímke podieľať ako hudobní producenti. Singer sa na snímke podieľal aj ako producent.

Bryan Singer ako režisér debutoval v roku 1988 krátkometrážnou snímkou Lion's Den, v ktorej si zahral napríklad Ethan Hawke. Známy je aj vďaka filmom Podozriví (1995), Superman sa vracia (2006), Valkýra (2008) alebo Jack, zabijak obrov (2013). Bol taktiež jedným z výkonných producentov seriálu Dr. House (2004 - 2012), pričom dve epizódy aj režíroval. Na konte má aj snímky X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-Men: Budúca minulosť (2014) a X-Men: Apokalypsa (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona