Bryan Singer čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho zneužívania

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 09:35 • 2 min
Bryan Singer čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho zneužívania

LOS ANGELES - Americký filmár Bryan Singer, ktorého minulý mesiac zažaloval istý Michael Egan za sexuálne zneužívanie, čelí ďalšej podobnej žalobe zo strany nemenovaného britského mladíka. Žalobu v jeho mene podal právnik Jeff Herman, ktorý zastupuje aj spomínaného Egana.

slovakia

left justify in out

Brit v žalobe tvrdí, že Singer spolu s broadwayským producentom Garym Goddardom sa ho nevhodným spôsobom dotýkali v hotelovej izbe v Londýne, keď bol ešte tínedžer. Chlapca mal ako prvý kontaktovať cez sociálne siete Goddard, keď mal 14 rokov. Producent mu povedal, že vyzerá dobre a že pozná ľudí v Hollywoode a Londýne, ktorí by mu mohli pomôcť s hereckou kariérou. O rok neskôr sa mal Goddard na nahého chlapca pozerať cez webkameru, a keď mal tínedžer 15 alebo 16 rokov, mali mať spolu sex v hotelovej izbe. Singer s Goddardom sa údajne chlapca nevhodným spôsobom dotýkali po afterpárty po filmovej premiére v Londýne, pričom keď im chlapec povedali, aby prestali, Goddard mal zavolať veľkého svalnatého muža, ktorý tínedžera udrel. V žalobe sa ďalej uvádza, že chlapec si iba prednedávnom uvedomil, že toto sexuálne zneužívanie zo strany Singera a Goddarda má negatívny vplyv na jeho psychiku a spôsobilo mu vážne emočné ťažkosti. 

 

Singerov právnik Marty Singer uviedol, že tieto obvinenia sú, rovnako ako v prípade Egana, absolútne nepravdivé. "Po tom, čo sa predchádzajúca vymyslená žaloba zo strany pána Hermana ukázala vďaka nevyvrátiteľným dôkazom ako nepravdivá, si pán Herman v zúfalstve vymyslel nové anonymné obvinenia proti pánovi Singerovi, u ktorých sa nám taktiež podarí dokázať, že sú nepravdivé. Je načase, aby sa médiá a verejnosť začali zaujímať o hanebné pohnútky a taktiku pána Hermana, za ktorými je očividne iba jeho snaha otriasť nevinným človekom ako je Bryan Singer. Plánujeme požiadať o udelenie sankcií voči pánovi Hermanovi za jeho bezohľadné a neetické správanie," uviedol Marty Singer. Obvinenia rovnako označil za nepravdivé aj Goddardov právnik Alan Grodin. 

 

Štyridsaťosemročný Bryan Singer je rodákom z New Yorku a ako režisér debutoval v roku 1988 krátkometrážnou snímkou Lion's Den, v ktorej si zahral napríklad Ethan Hawke. Medzi jeho najznámejšie filmy patria Podozriví (1995), X-Men (2000), X-Men 2 (2002), Superman sa vracia (2006), Valkýra (2008) alebo Jack, zabijak obrov (2013). Tento mesiac sa dostane do slovenských kín snímka X-Men: Budúca minulosť a režírovať by mal aj ďalší diel s názvom X-Men: Apocalypse. Bol taktiež jedným z výkonných producentov seriálu Dr. House (2004 - 2012), pričom dve epizódy aj režíroval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies