Bryan Adams prichádza s novým albumom Get Up

NETKY.SK • 20 Október 2015, 09:30 • 2 min
Bryan Adams prichádza s novým albumom Get Up

TORONTO - Kanadský spevák a gitarista Bryan Adams sa vracia na scénu, pre fanúšikov pripravil nový štúdiový album, ktorý pomenoval Get Up. Album vyšiel 16. októbra, teda takmer presne rok, odkedy vydal ostatný titul Tracks Of My Years. Na ňom ponúkol cover verzie piesní svojich obľúbených interpretov.

slovakia

left justify in out

Novinka tentoraz ponúka deväť vlastných piesní, ktoré dopĺňajú štyri akustické songy. Album Get Up je dostupný na CD, vinyle a k dispozícii je aj jeho deluxe verzia na CD, tá neponúka len luxusné balenie, ale aj exkluzívne interview s Bryanom a sadu fotografií, ktorých autorom je sám rocker.

 

Bryan väčšinu piesní na nový album napísal aj tentoraz s dlhoročným spojencom Jimom Vallancom, ktorý stál pri zrode väčšiny hitov tohto obľúbeného Kanaďana. Ako spevák uvádza, samotné nahrávanie prebiehalo celkom organicky, teda jeden song za druhým, a to v priebehu niekoľkých rokov. Producentom albumu je Jeff Lynne, frontman legendárnych ELO, ktorý v minulosti produkoval piesne aj pre Paula McCartneyho či Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových piesňach pracovali prevažne cez internet, a to tak, že si posielali tam a naspäť demo nahrávky či časti songov dovtedy, dokým neboli obaja s výsledkom stopercentne spokojní.

 

Bryan Adams na novom albume ukazuje opäť dve tváre. Prezentuje sa nielen ako romantik, ktorý vie písať nádherné pomalé pesničky a balady, ale aj ako nestarnúci rocker so svižnými hitovkami. To potvrdzuje aj pilotný singel z albumu, pieseň Brand New Day, ktorá bola pred niekoľkými dňami uvedená aj do rádií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies