VIDEO Brutálny zásah v Bratislave: Galko sa bude zaujímať o agresivitu policajta voči vodičke!

NETKY.SK • 15 Október 2014, 18:11 • 2 min
VIDEO Brutálny zásah v Bratislave: Galko sa bude zaujímať o agresivitu policajta voči vodičke!

BRATISLAVA - Podpredseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Ľubomír Galko bude žiadať vysvetlenie konania policajnej hliadky, ktorá v Bratislave ostro zasiahla voči žene pri bežnej cestnej kontrole.

slovakia

left justify in out

„Na medializovanom videu, ktoré nakrútila dcéra vodičky, je úplne zjavné agresívne správanie sa policajta. Toto nenechám len tak,“ povedal Galko.

 

Poslanec za SaS je zvedavý, akú pozíciu zaujme k incidentu Krajské riaditeľstvo Policajného zboru a podľa toho bude postupovať. "Som však pripravený požiadať ministra vnútra Roberta Kaliňáka, aby na zasadnutí branno-bezpečnostného výboru vysvetlil, o čo išlo a aké následky z toho vyvodil,“ dodal podpredseda liberálov. 

 

 

Galko zároveň dúfa, že tento prípad nebude ďalší, ktorý sa začne riešiť až po tom, ako sa oň začne osobne zaujímať. „Mali sme tu streľbu na študentov, čo bola do neba volajúca nehoráznosť. Ignorácia ministerstva vnútra sa skončila, až keď som dal Kaliňáka a prezidenta Policajného zboru Tibora Gašpara predvolať na výbor. A aj tam sa len vyhovárali," uzavrel Galko.

 

Zásahu policajtov voči mladej žene podľa portálu čas.sk predchádzal problém s nálepkou STK. Podľa videa jej policajti nasadili putá, čo si jej dcéra nahrala mobilným telefónom. Obe vraj skončili na policajnej stanici, dcéra preto, že nemala pri sebe občiansky preukaz, ale len doklad o jeho strate. "Urobili sme už úkony k tomu, aby bol zákrok podrobený kontrole a uvidíme, aké budú výsledky," povedal pre portál minister vnútra Kaliňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies