VIDEO Brutálny zákrok: Carlos Tévez zlomil brankárovi čeľusť

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:40 • 2 min
VIDEO Brutálny zákrok: Carlos Tévez zlomil brankárovi čeľusť

BUENOS AIRES – Bývalý hráč Manchestru United a City Carlos Tévez nechtiac zlomil čeľusť mladému brankárovi. Hrozivý incident sa odohral vo víkendovom zápase proti Newell’s Old Boys.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník, ktorý sa vrátil do svojej rodnej Argentíny, spôsobil hororové zranenie súperovmu brankárovi v závere prvého polčasu. Jeho tím Boca Juniors v tej chvíli viedol už 3-0.

Boca nakoniec zvíťazila 4-1, keď samotný Tévez zvyšoval na 2-0 už v 6. minúte zápasu a na ďalšie dva góly prihral. Bola to však brutálna kolízia s brankárom Ezequielom Unsainom, ktorá zaplavila titulné stránky novín.

V závere prvého polčasu, keď domáci tím viedol už 3-0, sa Tévez rútil do súperovej šestnástky. Brankár hostí sa mu v tom snažil zabrániť, avšak útočník domácich sa už v tej rýchlosti nevyhol strašidelnej kolízii.

 

Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies