Brutálny útok v Topoľčanoch: Strážnika dobil železnou tyčou pre cigarety a niekoľko eur

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:39 • 2 min
Brutálny útok v Topoľčanoch: Strážnika dobil železnou tyčou pre cigarety a niekoľko eur

TOPOĽČANY - Železnou tyčou napadol 26-ročný páchateľ strážnika v poyfunkčnom dome na Ulici M. Benku v Topoľčanoch. K útoku došlo v pondelok (8.9.), krátko pred 23. hodinou.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo v pondelok (8.9.), krátko pred 23. hodinou. Kuklou maskovaný muž udieral 52-ročného strážnika železnou tyčou do hlavy a hornej časti tela. Po tom, ako dobitý muž spadol na zem, pritlačil mu lupič tyč na krk a pýtal od neho peniaze. "Následne mu rozbil mobilný telefón a z príručnej tašky ukradol 15 eur a cigarety. Vyčíňanie mladíka trvalo takmer hodinu. Po skutku z miesta odišiel. Zranenému mužovi sa podarilo privolať pomoc a previezli ho do nemocnice. Utrpel ťažké zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia," informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 
     

Policajti po podozrivom mužovi ešte v tú noc rozbehli pátranie. Preverili viacero osôb a rôzne objekty, medzi inými aj neďalekú herňu. Tu im pracovníčka ukázala zakrvavenú bankovku a opísala muža, ktorý si ju v herni rozmenil. "Na základe popisu osoby a získaných informácií 9. septembra ráno policajti zadržali 26-ročného Juraja z Topoľčian. Vyšetrovateľka spracovala podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Za zločin lúpeže mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov," dodala Bruchterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona