VIDEO Brutálny útok v Sheffielde: Muž sekerou vážne zranil päť policajtov

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Brutálny útok v Sheffielde: Muž sekerou vážne zranil päť policajtov

SHEFFIELD – Policajná dôstojníčka utrpela vážne sečné zranenia, keď bola privolaná k prípadu domáceho násilia. Okrem toho utrpeli rôzne zranenia aj ďalší štyria policajti.

slovakia

left justify in out

Polícia v South Yorkshire uviedla, že počas incidentu v Sheffielde bolo zranených päť policajných dôstojníkov, keď zasahovali proti mužovi, ktorý ich napadol sekerou! K útoku došlo v stredu večer. Útočník následne utiekol do blízkeho supermarketu Co-op, kde na zamestnancov a zákazníkov hádzal rozličné predmety.

 



Ďalší policajný dôstojníci boli zranení počas zatýkania. Útočníkovi sa podarilo vziať jednému z policajtov jeho vlastný obušok, ktorý následne použil proti nemu. Polícii sa nakoniec podarilo muža spacifikovať a čelí obvineniu z pokusu o vraždu.

"Dvaja policajti boli zranení pri pokuse zatknúť útočníka," uviedla polícia vo vyhlásení. "Ďalší traja dôstojníci utrpeli zranenia pri samotnom zatýkaní vo vnútri supermarketu Co-op na Blackstock Road v Sheffielde. Útočník bol umiestnený do väzby pre podozrenie z pokusu o vraždu."

Supermarket Co-op bol ešte aj dnes ráno zatvorený. Ľudia nakupujúci neďalekom nákupnom stredisku boli z udalostí šokovaní. Miestni obyvatelia hovoria, že incident začal v byte v domovom bloku, ktorý je od supermarketu vzdialený len 200 metrov. Tam došlo aj k vážnemu zraneniu policajnej dôstojníčky.

Pri bytovom dome sú stále policajné zátarasy a strážia ju policajti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies