Brutálny pokus o samovraždu: Americký rapper si odrezal penis a vyskočil z okna!

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 15:50 • 2 min
Brutálny pokus o samovraždu: Americký rapper si odrezal penis a vyskočil z okna!

LOS ANGELES – Brutálny pokus o samovraždu! Americký rapper, člen skupiny Wu-Tang Clan a Northstar, Andre Johnson si odrezal penis a vyskočil z balkóna svojho apartmánu v Hollywoode, ktorý sa nachádza na druhom poschodí.

slovakia

left justify in out

Johnson, ktorý vystupuje pod pseudonymom Christ Bearer, momentálne leží v kritickom stave v losangeleskej nemocnici Cedars-Sinai. Záchranári údajne našli aj jeho penis, ale podľa portálu TMZ sa im ho už nepodarilo zachrániť.

 

Jeho kamaráti boli v čase tohto incidentu u Johnsona doma. Podľa nich sa z ničoho nič zdvihol odrezal si penis a vyskočil. Incident sa odohral v stredu o jednej ráno miestneho času.

 

Christ Bearer je členom zoskupenia Northstar, ktoré podporil producent z kapely Wu-Tang Clan RZA. V roku 2004 im vyšiel album RZA Presents Northstar a Christ Bearer sa stal spolupracujúcim členom skupiny Wu-Tang.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies