Brutálny nález v petržalskom paneláku: Mŕtvy 30-ročný Ružomberčan zviazaný s igelitom na hlave

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 18:13 • 2 min
Brutálny nález v petržalskom paneláku: Mŕtvy 30-ročný Ružomberčan zviazaný s igelitom na hlave

BRAISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti úmrtia 30-ročného Ružomberčana, ktorého telo bez známok života bolo dnes nájdené okolo 8.30 h v jednom z bytov na ulici Márie Curie Sklodowskej v Petržalke. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Mŕtvy muž mal na hlave igelit, ruky aj nohy mal zviazané. Pri ohliadke bytu policajti zaistili listy na rozlúčku," uviedla hovorkyňa. Súdny lekár na mieste predbežne nezistil viditeľné stopy na tele mŕtveho, ktoré by mohli byť spôsobené inou osobou.

 

Príčina smrti 30-ročného Ružomberčana bude známa až po výsledkoch z nariadenej pitvy. "Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," podotkla Kurucová s tým, že polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies