Brutálny a beštiálny útok na dovolenkujúci pár. Ju znásilnili, jeho zbili do bezvedomia a okradli

NETKY.SK • 29 August 2017, 18:11 • 2 min
Brutálny a beštiálny útok na dovolenkujúci pár. Ju znásilnili, jeho zbili do bezvedomia a okradli

RIMINI - Zamilovaný pár sa vybral na dovolenku, no z toho čo tam zažil, behá mráz po chrbte. Muž sa musel pozerať na to, ako mu znásilňujú priateľku. Snažil sa im v tom zabrániť, no zbili ho do bezvedomia. Násilníci sa podľa neho chovali ako divá zver.

slovakia

left justify in out

Pár z Poľska prežili hrôzostrašné “dovolenkové” chvíle v Taliansku. Spoveď od jej priateľa sa podarilo získať portálu Rimini Today. Štvorica mladíkov sa priblížila k páru. “Snažila sa zistiť, čo chcú alebo hľadajú,” povedal jej priateľ. “Lámavou angličtinou vysvetlili o čo im ide. Keď mi to všetko došlo, zrazu už bolo neskoro. Potreboval som im niečo okamžite urobiť, vzal som fľašu a jedného z nich som udrel, no oni boli štyria a bili ma až pokiaľ som nestratil vedomie. Boli ako divá zver,” povedal mladík (26), meno portál neuviedol. Následne dvojicu aj okradli a nechali na mieste. 

 

Tento horor zažili Poliaci na pláži ráno. Skrvavených a dobitých ich hospitalizovali v nemocnici, vďaka náhodne okoloidúcemu. Talianski strážcovia momentálne intenzívne po mužoch pátrajú. Polícia nazvala tento útok “brutálnym a beštiálnym”. 

 

“Chceme sa vrátiť domov, aby sme čím skôr na túto nočnú moru zabudli, no bude to veľmi ťažké,” povedal dobitý mladík. 

 

“Som pripravená odpovedať polícii na všetky otázky a štvoricu mužov identifikovať,” povedala znásilnená Polka. 

 

Agentúra ANSA v Taliansku informovala, že štvorica páchateľov by mohla pochádzať z oblasti Maghrebu, ktorú obývajú najmä Arabi a Berberi, kam patrí aj Maroko, Západ Sahary, Alžírsko, Tunisko, Mauretánia a Líbya. Dvojica opísala mužov ako snedých, no nie černochov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies