Brutálne VIDEO: Výbuch iba pár metrov od detí!

NETKY.SK • 27 November 2013, 14:45 • 2 min
Brutálne VIDEO: Výbuch iba pár metrov od detí!

DAMASK – V Sýrii už viac ako dva roky prebieha občianska vojna a zasahuje všetkých ľudí bez rozdielu veku. Na internete sa ocitli neuveriteľné zábery výbuchu, ktorý skolí na zem nič netušiace deti!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sýrski aktivisti natáčajú s deťmi video o tom, ako to vyzerá v hlavnom meste Damask. Deti rozprávajú o tom, ako ich životy ovplyvnila občianska vojna, keď zrazu niekoľko metrov za nimi vybuchne budova.

Napriek hrozivo vyzerajúcej scéne deti po svojich utekajú čo najďalej od miesta výbuchu a vyzerajú, že neutrpeli žiadne zranenia. Na videu je vidieť ako utekajú spolu s členmi štábu a neskôr už ďalej pokračujú v rozhovore.

Podľa údajov OSN bolo počas občianskej vojny v Sýrii zabitých viac ako 7-tisíc detí mladších ako 15 rokov. Viac ako 3 milióny sýrskych detí potrebuje humanitárnu pomoc a viac ako polovica z 1,7 milióna sýrskych utečencov sú deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies