Brutálne VIDEO: V paneláku vo Volgograde vybuchol plyn, zničených je viacero bytov

NETKY.SK • 21 December 2015, 12:55 • 2 min
Brutálne VIDEO: V paneláku vo Volgograde vybuchol plyn, zničených je viacero bytov

VOLGOGRAD - Najmenej dve obete si vyžiadal nedeľný výbuch plynu v bytovom dome v ruskom Volgograde, informovala dnes agentúra Interfax. Podľa nej záchranári dnes pod troskami domu objavili telo mŕtvej ženy. Hospitalizovaných je 11 osôb.

slovakia

left justify in out

Prvú obeť výbuchu - muža s rokom narodenia 1937 - našli ešte v nedeľu. Záchranári popreli medializované správy o piatich obetiach na živote, ktoré sa objavili hneď v ten istý deň.

 

Podľa agentúry TASS sú nezvestné najmenej štyri osoby. Úrady teraz zisťujú, či sa v čase výbuchu nachádzali v dome. Do pátracej akcie je zapojených 1000 ľudí, ktorým pomáhajú aj špeciálne cvičené psy.

 


Niekoľko výbuchov viedlo v nedeľu k poškodeniu 38 bytov vo vchode osemposchodového domu, keď sa vonkajšia stena od prvého až po ôsme poschodie zrútila. Následne vypukol požiar, ktorý sa hasičom podarilo lokalizovať po štyroch hodinách. Agentúra TASS uviedla, že stále trvá riziko, že časť bytového domu zasiahnutá výbuchom a požiarom sa zrúti.


Podľa predbežných zistení došlo buď k úniku plynu, alebo k porušeniu pravidiel bezpečnosti pri opravách plynových zariadení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies