Brutálne VIDEO: Taxík zmietol ženu z chodníka, nehodu so šťastím prežila!

NETKY.SK • 29 November 2013, 09:53 • 2 min
Brutálne VIDEO: Taxík zmietol ženu z chodníka, nehodu so šťastím prežila!

MARINGÁ – Obrovské šťastie v nešťastí mala šesťdesiatštyriročná Mirtes de Oliveira Podestová. Prežila totiž veľmi nepríjemne vyzerajúcu dopravnú nehodu, ktorú zachytila priemyselná kamera umiestnená nad križovatkou.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala v meste Maringá na juhu Brazílie. Pani Podestová chcela prejsť cez prechod pre chodcov, keď sa zrazu vyrútil taxík, ktorý šoféroval dvadsaťdvaročný Elton Rafael Garcia. Ten prechádzal križovatkou pravdepodobne na červenú, keď do neho zľava narazilo auto. Garciu náraz vyniesol na chodník, kde to napálil rovno do Podestovej, ktorú zmietol ako handrovú bábiku.

Napriek hrozivo vyzerajúcej nehode vyviazla šesťdesiatštyriročná Podestová len so zlomeninami rúk a nôh. „Pamätám si len, že som si dávala pred prechodom veľký pozor,“ povedala Podestová novinárom. „Zastavila som pred zebrou a zrazu naskočila zelená. Vôbec neviem čo sa stalo, ale som šťastná, že som stále nažive,“ dodala.

Podľa polície vodič taxíku Elton Rafael Garcia práve dokončoval svoju 24-hodinovú pracovnú zmenu a bol veľmi unavený. Ako vodič taxíku pracuje len dva mesiace.

V aute, ktoré do taxíku narazilo sedel sedemdesiatročný starý otec Pascal Pussi, ktorý viezol svojho jedenásťročného vnuka a trinásťročnú vnučku do školy. Všetci traja vyviazli z nehody bez zranení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies