Brutálne VIDEO: Polícia zastrelila nahého muža, ten odhryzol mladíkovi z tváre!

NETKY.SK • 7 Február 2014, 15:30 • 2 min
Brutálne VIDEO: Polícia zastrelila nahého muža, ten odhryzol mladíkovi z tváre!

PALM BEACH – Na mobilný telefón sa podarilo nahrať, ako polícia vo floridskom meste Palm Beach zastrelila nahého muža, ktorý sa zvíjal na zemi po tom, ako ho paralyzovali.

slovakia

left justify in out

Video natočil okoloidúci a zachytil na ňom Anessona Josepha ako beží smerom k policajtom, ktorí ho paralyzovali taserom a potom zastrelili. Joseph neskôr zomrel v nemocnici.

 

Dvadsaťosemročný Joseph bol podľa polície pod vplyvom halucinogénnych drog, ktoré mu údajne dodali „nadľudskú silu“. Pred tým ako sa rozbehol na policajtov už stihol napadnúť jedného expolicajta, desaťročného chlapca s otcom a dvoch tínedžerov.

 

Jedna z jeho obetí, osemnásťročný Tony Grein údajne bodol Josepha nožom po tom, ako ho pohrýzol do tváre. „Keď chlap znesie bodnutie nožom a niekoľko striel zo zbrane a ešte stále sa hýbe a útočí na ľudí, myslím si, že policajti spravili presne to, čo mali,“ povedal napadnutý Grein.

 

Policajt Ric Bradshaw stojí za svojimi mužmi a podľa neho zakročili tak, ako mali. „Ten chlap mal nadľudskú silu,“ povedal a pokračoval: „Meral aspoň 190 cm a vážil najmenej 115 kg a nebol tučný. Vyzeral ako profesionálny hráč amerického futbalu a terorizoval ľudí na ulici.“

 

Video z miesta činu začína v čase 1:17

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies