Brutálne VIDEO: Mladík zastrelil muža, držal svoju 3-ročnú krstnú dcérku!

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 17:57 • 2 min
Brutálne VIDEO: Mladík zastrelil muža, držal svoju 3-ročnú krstnú dcérku!

BRASÍLIA – Bezpečnostná kamera zachytila brutálny trestný čin! Iba 17-ročný mladík zastrelil Thiaga Andrého Santosa Souzu priamo pred očami svojej snúbenice. Obeť v čase streľby držala na rukách svoju trojročnú krstnú dcérku.

slovakia

left justify in out

Nič netušiaci Souza (26) sa prichádza na terasu zjesť si svoj obed, keď zrazu na bicykli prišiel 17-ročný mladík. Souza sa so svojou trojročnou krstnou dcérkou skloní k zemi a mladík v tej chvíli na neho namieri pištoľ a strelí.

 

Souza spadne na zem, dievčatko si kryje svoju tvár a hľadí na svojho krstného otca, zatiaľ čo strelec vypáli ešte dvakrát. Vydesenému dievčatku sa akoby zázrakom nič nestalo.

 

Páchateľ utiekol z miesta činu na bicykli, ale polícii sa ho podarilo neskôr dolapiť. Celý incident sa odohral v brazílskom meste Sobradinho, ktoré leží asi 20 kilometrov od metropoly Brasília.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies