Brutálne napadnutie dôchodkyne: Mladého muža, ktorý vyčíňal v Kotešovej, obvinili z vraždy

NETKY.SK • 2 November 2018, 15:30 • 2 min
Brutálne napadnutie dôchodkyne: Mladého muža, ktorý vyčíňal v Kotešovej, obvinili z vraždy

BYTČA - Mladého muža, ktorý vo štvrtok 1. novembra so sekerou v ruke vyčíňal v obci Kotešová v okrese Bytča, obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a porušovania domovej slobody.

slovakia

left justify in out

Obeťou iba 24-ročného Samuela sa stala 70-ročná miestna žena. Všetko sa začalo už ráno na hlavnej ceste. Ako agentúru informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, mladík kopal do zaparkovanej Octavie a majiteľ auta ho vyzval, aby prestal.

 

Rozzúrený Samuel sa rozbehol za ním a napadol ho. Mužovi sa podarilo skryť v dome. Útočník sa ešte pokúšal vykopnúť vchodové dvere a rozbil na nich sklo.

 

Napadnutý muž utrpel zranenia s bližšie neurčenou dobou liečenia. Následne vtrhol do ďalšieho rodinného domu a sekerou, ktorú zobral z dvora zranil majiteľa domu na hlave.

 

Na dvore udrel do hlavy 70-ročnú dôchodkyňu. Žena zomrela po prevoze do nemocnice. Páchateľa zadržali ihneď po čine. Vyšetrovateľ spracoval aj podnet na jeho vzatie do väzby.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies