Brutálne FOTO: Narušený muž sa rozhodol, že sa nechá zožrať tigrami!

NETKY.SK • 17 Február 2014, 14:00 • 2 min
Brutálne FOTO: Narušený muž sa rozhodol, že sa nechá zožrať tigrami!

CHENGDU – Pracovníci čínskej zoo mali plné ruky práce s mentálne narušeným mužom. Ten sa totiž rozhodol, že zlepší život tigrov v zajatí tým, že im ponúkne svoje vlastné telo.

slovakia

left justify in out

Číňan Yang Jinhai (27)sa na svojom profile na sociálnej sieti zveril, že je nespokojný so svojou prácou strážnika, a tak zmenil zamestnanie. Zmena mu takisto neprospela a dvadsaťsedemročný Yang potom začal pravidelne navševovať zoo v meste Chengdu na severozápade Číny.

Niekoľkokrát sa na sociálnej sieti posťažoval, že je frustrovaný z toho, ako žijú tigre v zoo. Podľa Yanga ich „uväznenie potláča ich prirodzené inštinkty loviť a zabíjať“. Ten sa preto rozhodol, že sa „obetuje“ aby podporil ich inštinkty.

Očitá svedkyňa Feng Lin opísala pre čínske médiá celú udalosť: „Keď preliezol plot a zoskočil do ohrady, asi očakával, že sa tigre na neho ihneď vrhnú. Namiesto toho obidve zvieratá, samec a samica, vyzerali nervóznejšie ako muž, ktorý tam skočil. Samica dokonca utiekla.“

Svedkyňa ďalej dodala, že Yang začal samca provokovať, aby na neho zaútočil. „Začal na tigra robiť „opičky“. Ten ho poškriabal a uhryzol,“ povedala o útoku Feng. 

 

Tiger našťastie Yanga pustil a pracovníci zoo ho dostali z ohrady von.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona