Brutálna vražda: Žena zabila priateľa ihličkovým podpätkom

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 09:08 • 2 min
Brutálna vražda: Žena zabila priateľa ihličkovým podpätkom

HOUSTON - Američanka Ana Trujillová, odsúdená za dobodanie svojho švédskeho priateľa na smrť 14-centimetrovým ihličkovým podpätkom topánky, vo štvrtok porote na súde v texaskom Houstone povedala, že milovala svojho partnera a pokúšala sa mu pomôcť stať sa lepším človekom, ale počas ich vzťahu bol čoraz agresívnejší.

slovakia

left justify in out

Trujillová sa ocitla na lavici svedkov, pretože proces dospel do fázy, keď má byť stanovená výška jej trestu, informovala agentúra AP. Súdna porota uznala 8. apríla Trujillovú vinnou z vlaňajšej júnovej vraždy 59-ročného Alfa Stefana Anderssona v jeho dome. Prokuratúra tvrdí, že ho udrela podpätkom topánky a potom bodla ešte najmenej 25-krát.

 

Trujillovej obhajcovia uviedli, že Andersson na ženu zaútočil a ona sa bránila. Američanka porote povedala, že Andersson bol alkoholik, prebúdzal sa zúrivý a ona sa ho čoraz viac bála. Odsúdenej hrozí doživotné väzenie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies