Brutálna vražda pri Prievidzi: O muža priviazali kameň a hodili ho do vody!

NETKY.SK • 26 August 2013, 15:27 • 2 min
Brutálna vražda pri Prievidzi: O muža priviazali kameň a hodili ho do vody!

BRATISLAVA - Polícia rieši prípad obzvlášť závažnej vraždy muža, ktorého brutálne usmrtili, k telu mu špagátom priviazali veľký kameň a potom ho hodili ho do vody.

slovakia

left justify in out

Ako agentúre SITA povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, neznámy páchateľ muža zabil v presne nezistenom čase od 14. augusta do 24. augusta. Na obhliadke nálezu nebohého sa zúčastnila aj súdna lekárka z Ústavu súdneho lekárstva a medicínskych expertíz v Martine. Vyšetrovateľ nariadil vykonať súdnu pitvu tela neznámeho mŕtveho, tá potvrdila násilné napadnutie inou osobou. "Príčinou smrti bolo prerušenie krčnej miechy, krvácanie do mozgu a následné zlyhanie regulačných funkcií mozgu," dodala Antalová.

Je možné, že zavraždený muž je bratom Veroniky Š. z Opatoviec nad Nitrou (okres Prievidza), ktorá 25. augusta kriminalistom povedala, že nájdený mŕtvy muž v rieke by mohol byť jej brat Filip. Jeho nezvestnosť oznámila na polícii 19. augusta. "Presnú totožnosť zavraždeného muža však určí s absolútnou istotou až analýza DNA, o vykonanie ktorej už policajti požiadali expertízne pracovisko," hovorí Antalová. Prievidzskí kriminalisti po páchateľovi brutálneho činu pátrajú. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies