Brútalna ruská rodina: Za šesť rokov zabili viac ako 30 ľudí!

NETKY.SK • 19 September 2013, 11:23 • 2 min
Brútalna ruská rodina: Za šesť rokov zabili viac ako 30 ľudí!

MOSKVA – Zdanie na prvý pohľad klame. V prípade tejto ruskej rodiny to platí dvojnásobne, pretože na pravý pohľad sa javili ako obyčajná rodinka zo strednej vrstvy. Za šesť rokov totiž zabili najmenej 30 ľudí, medzi ktorými boli aj deti!

slovakia

left justify in out

Zubár Roman Pokopajev (35), jeho manželka bývalá zdravotná sestra Inessa Tarverdijevová (46) a jej dcéra Viktória okrádali a zabíjali svoje obete veľmi brutálnym spôsobom. Podľa polície vraždy vykonávali tak chladnokrvne, že to bolo pre nich ako „ísť denne do kancelárie pracovať“. Do niektorých ohavných činov dokonca „zaplietli“ aj ich najmladšieho člena rodiny iba 13-ročnú Anastasiu.

Ruská polícia pracovala na tomto prípade asi rok a pri razii ich domu sa strhla prestrelka. Podkopajev pri nej zahynul a Inessa utrpela ťažké strelné poranenia. Ľudí okrádali, pretože si chceli zarobiť aj napriek tomu, že si žili dobre. Svoje obete potom zabíjali, častokrát aj celé ich rodiny. Tieto činy vykonávali v okolí ruských miest Sevastopoľ a Rostov.

Vladimír Markin, šéf tímu vyšetrovateľov o nich povedal: „Vyzerali ako dobrá a usporiadaná rodina. Predstavte si ich...matka, otec a dve dcéry, z ktorých jedna nie je ani plnoletá. Som si istý, že nikoho by nenapadlo, že by boli schopní niečoho podobného. Žienka domáca, Inessa, sa nám priznala, že niektorých zabili preto, aby sa dostali k zbraniam a iných kvôli peniazom.“

Podľa susedov, chodili často kempovať. Bola to však len zásterka vždy keď išli na „lov“. Pri jednom útoku zastrelili výsadkára Dimitriho Chudakova, jeho ženu Irinu, ich sedemročného syna a potom ich dcéru Veroniku dobodali 37-krát. Z ich domu zobrali laptop, fén a fotoaparát v hodnote asi tisíc eur.

Podľa Markina zabíjali „svoje obete bez milosti“. Dvom tínedžerkám, ktoré mučili a zabili, vylúpli oči. Inessa a Viktória sa k činom priznali, čo im údajne pomôže pri určovaní výšky trestu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies