Brutálna pomsta za znásilnenie: Žena odstrihla mužovi penis a potom ho ubila na smrť!

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 13:45 • 2 min
Brutálna pomsta za znásilnenie: Žena odstrihla mužovi penis a potom ho ubila na smrť!

HONG KONG – Tridsaťdvaročná Čínanka Yeung Ki už stratila trpezlivosť so svojím partnerom Zhou Huim, ktorý ju znásilnil. Nožničkami mu odstrihla penis, spláchla ho do záchoda, a potom ho ubila na smrť kladivom.

slovakia

left justify in out

Yeung Ki, ktorá sa živí ako učiteľka hry na klavír, má spolu s Zhou Huim malú dcéru. Hui však obe často brutálnym spôsobom mlátil. Doma sa zdržoval len zriedkavo, a keď prišiel bral si od Yeung peniaze, ktoré jej nikdy nevrátil.

Naposledy však Hui zašiel priďaleko. Keď požiadal matku svojho dieťaťa o ďalšie peniaze, odmietla. Zbil ju aj ich dcéru a začal sa jej vyhrážať, že ak mu nedá v prepočte asi 15-tisíc eur, zverejní jej nahé fotografie. Potom sa na Yeung vrhol a znásilnil ju.

Zúfalá Yeung potom zosnovala brutálny plán. Huimu dala do polievky drogy. Keď zaspal, odstrihla mu penis a spláchla ho do záchodu. Po prebudení začal v ukrutných bolestiach Yeung opäť biť, tá siahla po kladive, ktorým ho ubila na smrť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies