Brutálna lúpež v Bardejove: Tínedžeri zabili v dome muža (†55)

NETKY.SK • 13 Január 2016, 10:03 • 2 min
Brutálna lúpež v Bardejove: Tínedžeri zabili v dome muža (†55)

BARDEJOV – Traja tínedžeri olúpili 55-ročného muža zo Zborova v Bardejovskom okrese v jeho dome, ten po brutálnom útoku zomrel.

slovakia

left justify in out

Dvoch z páchateľov v týchto dňoch obvinili, tretí mal len 13 rokov. Sedemnásťročný Kristián, o dva roky mladší Dávid a trinásťročný Karol vtrhli do domu na Ulici Zákutie z 5. na 6. januára. Majiteľa domu surovo bili a kopali, a žiadali peniaze. Vzali mu nohavice, v ktorých mal 15 eur.

 

Muž pri útoku utrel viaceré vážne poranenia, v nemocnici zomrel. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, podľa pitvy bolo bezprostrednou príčinou jeho smrti kardiorespiračné zlyhanie pri vnútrolebečnom poúrazovom krvácaní, zlomeninách rebier a zlomeninách tvárových kostí.

 

Zborovčanov Kristiána a Dávida obvinili z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a porušovania domovej slobody. Trestaná sadzba za tieto činy je desať až pätnásť rokov, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu. Najmladší Karol vzhľadom na svoj vek nie je trestne zodpovedný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies