VIDEO Brutálna bitka počas ragby zápasu medzi britským a francúzskym námorníctvom

NETKY.SK • 25 Marec 2016, 17:05 • 2 min
VIDEO Brutálna bitka počas ragby zápasu medzi britským a francúzskym námorníctvom

TOULON - Ragby zápas medzi britským Kráľovským námorníctvom (Royal Navy) a francúzskym námorníctvom (Marine Nationale) sa zvrhol do brutálnej masovej bitky, v ktorej padali tvrdé údery.

slovakia

left justify in out

Marine Nationale, francúzsky ekvivalent britskej Royal Navy, zvíťazili 28-6 a udržali si Babcock International Trophy. Bola to však brutálna bitka uprostred zápasu, ktorá vzbudila pozornosť.

Námornícke tímy proti sebe nastúpili v stredu večer v meste Toulon, ktoré leží na juhu Francúzska, v zápase prezývanom "Le Crunch."

Zápas medzi britskou Royal Navy (šedé dresy) a francúzskou Marine Nationale (modré dresy) zostal verný svojej prezývke. Počas neho vypukla brutálna masová bitka, v ktorej si hráči nič nedarovali a padali tvrdé údery na oboch stranách.

 


Ragby je však tvrdý šport a hráči oboch tímov sa s masovou bitkou vysporiadali po svojom – po zápase išli spoločne na pivo.

"Počas zápasu to trochu iskrilo, ale všetci sa nakoniec ukľudnili a zápas sa dohral do konca," povedal jeden z námorníkov pre denník Telegraph. "Po zápase sme išli všetci spolu na pivo a nikto sa na nikoho nehneval."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies