Bruselský primátor chce na Silvestra chrániť ľudí nielen pred terorizmom

NETKY.SK • 28 December 2016, 12:24 • 2 min
Bruselský primátor chce na Silvestra chrániť ľudí nielen pred terorizmom

BRUSEL – Bezpečnostné opatrenia počas novoročných osláv nie sú dôležité len kvôli hrozbe teroristického útoku, vyhlásil dnes primátor Bruselu Yvan Mayeur.

slovakia

left justify in out

"Všetci sa sústreďujú na hrozbu teroristických útokov, ale bezpečnosť sa týka aj iných oblastí. Hrozí napríklad ušliapanie v dave," upozornil Mayeur. Preto budú na mieste osláv bariéry, ktoré zabránia príliš vysokej koncentrácii ľudí a uľahčia odchod účastníkov programu.

 

Silvestrovské oslavy budú prebiehať v centre mesta medzi námestím De Brouckere a magistrálou Bourse, pričom nebude chýbať polnočný ohňostroj.

 

"O 11. hodine večer sa začne program pre rodiny s deťmi, na polnoc je naplánovaný ohňostroj a potom bude hodinu na námestí De Brouckere hrať DJ," opísal Mayeur silvestrovský program na vlnách belgického rádia RTL.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies