Brusel zaplatil za otrasné logo 60-tisíc, Kollár: Museli sa zblázniť

NETKY.SK • 4 Február 2014, 11:54 • 2 min
Brusel zaplatil za otrasné logo 60-tisíc, Kollár: Museli sa zblázniť

BRATISLAVA - Bruselskí úradníci sa museli zblázniť. Zneužívajú peniaze obyvateľov EÚ, čiže aj naše, a to mi príde ako veľmi zlý vtip. Vyhlásil to dnes poslanec NR SR Jozef Kollár (nezaradený) v reakcii na informácie, že Rada EÚ zaplatila za nové logo 60.000 eur.

slovakia

left justify in out

Kollár preto dnes posiela generálnemu sekretárovi Rady EÚ Uwe Corsepiusovi list. "Ako poslanec slovenského parlamentu členskej krajiny EÚ ho žiadam, aby zvážil, či je takéto rozhadzovanie peňazí zmysluplné. A to som si myslel, že v predražených logách už Slovákov netromfne nikto," dodal vo vyhlásení Kollár.

O novom logu za 60.000 eur informoval portál Topky.sk s tým, že Rada EÚ sa v najbližšom čase presunie do novej lokality a v rámci chystaného presunu bruselskí úradníci pripravili pre novú budovu za 350 miliónov eur aj spomínané nové logo. Novú grafiku vypracovala belgická marketingová firma, platiť by malo od 1. júla 2014.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona