Bruno Mráz si Metallurg Novokuzneck vybral aj pre bohatú históriu klubu

NETKY.SK • 15 Júl 2017, 09:58 • 2 min
Bruno Mráz si Metallurg Novokuzneck vybral aj pre bohatú históriu klubu

NOVOKUZNECK - Slovenský hokejový útočník Bruno Mráz si v nasledujúcej sezóne zahrá v ruskej Vyššej lige. Dvadsaťštyriročný center podpísal zmluvu na jednu sezónu s klubom Metallurg Novokuzneck.

slovakia

left justify in out

"Ponuku na tento prestup som dostal pred troma týždňami. Kontrakt som podpísal počas dovolenky v Chorvátsku. Všetko prebehlo rýchlo a ja som neváhal, pretože Metallurg je klub s bohatou históriou. Teším sa na novú súťaž a pôsobenie v zahraničí," povedal Mráz pre oficiálny klubový web.

V minulosti v ruskej Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) odohral za Slovan Bratislava päť duelov, všetky v sezóne 2013/2014. Ostatné dva súťažné ročníky strávil v tipsportligovom HKM Zvolen. Bratislavský rodák v minulosti hral aj za Skalicu, Martin, HK Orange 20 a v zámorskej juniorskej WHL za Brandon Wheat Kings. Bruno Mráz sa stal prvým legionárom Metallurgu Novokuzneck pred sezónou 2017/2018. V súčasnosti už je v Rusku a pripravuje sa s novým klubom na nasledujúci súťažný ročník.

O Vyššej lige sa bavil so Slovákmi, ktorí v nej už hrali. "Upozorňovali ma, že ma čaká veľa cestovania. Na druhej strane je kvalita súťaže na dobrej úrovni a môže ma to posunúť vpred," prezradil Bruno Mráz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies