Bruno Mars predstavil tracklist albumu 24k Magic

NETKY.SK • 16 November 2016, 10:17 • 2 min
Bruno Mars predstavil tracklist albumu 24k Magic

BRATISLAVA - Americký spevák a hudobník Bruno Mars zverejnil tracklist očakávaného albumu 24k Magic.

slovakia

left justify in out

Urobil tak prostredníctvom svojho oficiálneho konta na sociálnej sieti Facebook. Jeho tretia štúdiovka, ktorú vydá 18. novembra, bude obsahovať deväť skladieb. Tridsaťjedenročný interpret už z nahrávky predstavil skladby 24k Magic, Chunky a Versace on The Floor.Rodák z havajského Honolulu svoj nový album podporí na svetovom turné, v rámci ktorého sa predstaví aj vo Viedni. V rakúskej metropole vystúpi 3. júna 2017. Okrem toho sa predstaví napríklad v Antverpách, Madride, Londýne, Amsterdame, Berlíne či Paríži.

 

 

Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA aj Veľkej Británii. Mars je tiež spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya a spolupracoval aj na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na konte má zatiaľ dve štúdiovky - Doo-Wops & Hooligans (2010) a Unorthodox Jukebox (2012). Prispel tiež na soundtrack filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011), pre ktorý nahral skladbu It Will Rain, a v roku 2014 s producentom Markom Ronsonom nahral hit Uptown Funk. Za nahrávku získali dve ceny Grammy.

 

Tracklist albumu Bruno Mars - 24k Magic:
01 24k Magic
02 Chunky
03 Perm
04 That's What I Like
05 Versace on The Floor
06 Straight Up & Down
07 Callin All My Lovelies
08 Finesse
09 Too Good To Say Goodbye


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies