Bruno Ciberej bude tráviť sviatky v kruhu najbližších

NETKY.SK • 23 December 2014, 16:31 • 2 min
Bruno Ciberej bude tráviť sviatky v kruhu najbližších

BRATISLAVA - Rozhlasový a televízny moderátor Braňo "Bruno" Ciberej bude sviatky pokoja tráviť vo svojom rodisku, v kruhu najbližších, na čo sa nesmierne teší.

slovakia

left justify in out

„Vianoce sú pre mňa ako vždy veľmi tradičné a spájajú sa s mojím rodiskom, kde žijú moji rodičia. Takže sa ide do Trebišova! Ako každý rok,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.

 

K Vianociam patrí aj ozdobovanie stromčeka a ten je v rodine moderátora každý rok iný. „Štedrý večer je tradičný, ešte predtým stihnem so sestrou ozdobiť stromček a potom prichystať stôl, pričom farebnosť je každý rok iná a experimentovať ma neuveriteľne baví... Aj keď ľutujem mamu, na ktorú zvyčajne zostáva rozloženie stromčeka aj slávnostného prestierania na stole,” priznal sa Ciberej. 

 

Na sviatočnom stole nebudú chýbať kapustnica, kapor, pstruh či bobaľky. Okrem tradičných zákuskov si v rodine Bruna Cibereja pochutnajú aj na pravom talianskom koláči. „Na večeru bude kapustnica, východniarske bobaľky, teda pupáky s kyslou kapustou, tvarohom, medom a makom, každý z rodiny má rád iné. A potom niekoľko druh rýb, vyprážaný kapor, pstruh pre mňa a zvyčajne ešte jeden druh, podľa toho, čo bude dostupné čerstvé. Zákuskov budeme mať asi tisíc, ale jeden predsa len každoročne špeciálny, a to milánsky vianočný koláč Panettone, ktorý kupujem vždy v Miláne, kam chodím už niekoľko rokov aj pracovne kvôli móde,” uzavrel Bruno Ciberej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies