Brückner bude radiť Vrbovi: Rád predám moje skúsenosti

NETKY.SK • 4 Február 2014, 14:58 • 2 min
Brückner bude radiť Vrbovi: Rád predám moje skúsenosti

PRAHA - Karel Brückner sa oficiálne vracia do realizačného tímu českej futbalovej reprezentácie. Skúsený odborník bude pôsobiť v roli poradcu nového trénera národného tímu Pavla Vrbu. Informáciu priniesol portál idnes.cz.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatštyriročný Brückner sa do reprezentácie vracia po necelých šiestich rokoch. Ako tréner pri jej kormidle pôsobil od januára 2002 a skončil po finálovom turnaji EURO 2008.

"Či som sa potešil? Toto nie je o pocitoch, ale len a len o práci. Keď ma oslovili, tak chcem národnému tímu pomôcť. Šesť rokov som pracoval v reprezentácii do 21 rokov, pritom štyri roky pomáhal Jozefovi Chovancovi pri A-tíme. Potom som sám bol šesť rokov trénerom. Dajme tomu, že by som tieto skúsenosti mohol teraz predať. Hlavne by som však nechcel moju rolu zveličovať - nie to žiadna veľká rola, naozaj nie," povedal Brückner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies