Bruce Willis si napokon nezahrá vo filme Woodyho Allena

NETKY.SK • 25 August 2015, 09:52 • 2 min
Bruce Willis si napokon nezahrá vo filme Woodyho Allena

LOS ANGELES - Americký herec Bruce Willis nebude účinkovať v zatiaľ nepomenovanej snímke legendárneho filmára Woodyho Allena.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný rodák z nemeckého mesta Idar-Oberstein opustil projekt z časových dôvodov. Informáciu potvrdili zástupcovia 79-ročného režiséra.


Willis, ktorý sa preslávil najmä ako John McClane zo série akčných filmov Smrtonosná pasca (1988, 1990, 1995, 2007, 2013), sa v súčasnosti pripravuje na svoj broadwayský debut. Na jeseň sa totiž predstaví v hre inšpirovanej psychologickým románom Mizéria (1987) z dielne spisovateľa Stephena Kinga.


V spomínanom pripravovanom Allenovom filme si zahrajú Jeannie Berlin, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll, Ken Stott, Anna Camp, Stephen Kunken, Sari Lennick či Paul Schneider. Kto nahradí Willisa, zatiaľ nie je známe. Na produkcii filmu spolupracujú Letty Aronson, Stephen Tenenbaum a Edward Walson. Výkonnými producentmi sú Ronald L. Chez, Adam B. Stern a Allan Teh. Autorom scenára je Allen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies